<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=220094881825886&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Good Solutions Blogg om datadriven produktion

Tack 2019! Välkommen 2020!

Mikael2019 har varit ett förändringens år för oss på Good Solutions. Good Solutions familjen har fått flera nya medlemmar. Vi har gjort stora förbättringar i våra produkter. Vi har startat nya samarbeten med både partners och kunder. Inte minst har vi fokuserat våra affärsmässiga relationer för att göra det så lönsamt som möjligt för våra kunder att arbeta med Industri 4 och digitaliserat lean-arbete. Det som vi kallar för datadriven produktion. Det har gjort att vi har ökat våra långsiktiga kundåtaganden med 35%. Det är vi mycket tacksamma för!

2019 har lärt oss mycket. Både från vår ökade mångfald inom familjen, men framförallt genom vårt närmare samarbete med våra kunder och partners. Vi ser fram emot att under 2020 visa hur vi har omvandlat dessa lärdomar till bättre, enklare och snabbare sätt att hjälpa fabriker jobba mer lönsamt och framförallt mer hållbart. 

Good Solutions ursprungliga idé är fortfarande lika relevant som när vi påbörjade vår resa 2005:

Vi hjälper fabriker hitta förluster i produktionen och ser till att beslutsfattare på alla nivåer kan minska dem på bästa sätt. Helt enkelt hjälper vi fler att fatta bättre beslut snabbare. 

Jag vill tacka våra kunder, partners, leverantörer och alla i Good Solutions familjen för ett spännande år tillsammans! 

Tack 2019! Välkommen 2020!

Mikael Person, VD

 

Topics: Nyheter

Prenumerera på OEE-bloggen

userinterfaces.png

Efter ett webbmöte på 20 minuter garanterar vi att du vet om våra lösningar är något för er. 

Boka webbmöte

Tidigare inlägg i bloggen