<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=220094881825886&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Good Solutions etablerar kontor i Jönköping och söker fler medarbetare [Swedish]

on Apr 29, 2021 10:04:33 AM
Find me on:

”Det händer mycket inom OEE-system i Sverige. Vi har stark tillväxt från fabriker som vill bli mer lönsamma, mer hållbara och kunna ha tillgång till ett ledande, flexibelt OEE-system med support på svenska. Därför öppnar vi nu vårt första kontor utanför Göteborg vid Vätterns pärla, Jönköping” säger Mikael Persson, medgrundare och VD

I samband med Good Solutions etablering i Jönköping söker vi nu flera roller till det nya kontoret.

”Vi behöver både försäljning och konsulter på plats i Jönköping för att möta den starkt ökade efterfrågan från marknaden. Många fabriker uppgraderar till vår ledande mjukvara, attraktiva affärsmodell och möjligheter till integrationer, anpassningar och utbildning för att få bäst utbyte i fabriken” säger försäljningschef Ulf Hille-Dahl.

Inför nyetableringen söker Good Solutions i första hand säljare och leveranskonsult som utgår från kontoret i Jönköping.

Länk till karriärmöjligheten som säljare.

Länk till karriärmöjligheten som leveranskonsult.

”Målet är att vi redan innan semestern kommer ha allt på plats på det nya kontoret” avslutar Mikael Persson.

Good Solutions är ett entreprenörsbolag som drivs av grundarna. Bolaget växer snabbt och är inne i en expansiv fas där vi växer och utvecklar nya produkter och tjänster.

Topics: News

Subscribe to Email Updates

Recent Posts