<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=220094881825886&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Good Solutions Blogg om datadriven produktion

Fabrikskoll på distans med RS Production

Uppgradera ditt RS Production med programtilläggen Mobile, Screens och Automatiska rapporter. Vi ser till att du har allt på plats inom en vecka, och så bjuder på upp till en heldags konsultation. Erbjudandet gäller endast under December 2020 så passa på med din uppgradering!

Läs mer

Kategori: Nyheter

Future Factory webinardag ger dig all information du behöver för att lyckas digitalisera din fabrik

Alla fabriker möter olika utmaningar. Kapacitetsbrist, brist på rätt kompetens vid rätt tillfälle, krav på minskade kostnader, konkurrens från andra länder eller att du snabbt behöver anpassa produktionen och vara flexibel. Nuförtiden kanske inte ens alla som behövs kan vara på plats i fabriken.

I Sverige och Europa utnyttjas ofta bara 50–60 % av fabrikens potentiella kapacitet. Resten är förluster och därför också möjligheter till förbättring. Efter att ha hjälpt över 160 fabriker framgångsrikt frigöra sin dolda potential vill vi dela med oss av våra bästa framgångfaktorer.

Läs mer

Kategori: Nyheter, Webinar

Det är enkelt att byta till RS Production

"Det var mycket enkelt och smidigt att byta till RS Production från vårt tidigare OEE system. Framförallt värdesätter vi Good Solutions kundnära support och verksamhetsförståelse. Sammantaget har RS Production gett oss nya möjligheter vi inte hade tidigare" säger Elias Brag, Projektledare på Derome Timber

Läs mer

Kategori: Nyheter, RS Production

Nolato Gota ökar OEE 35% med RS Production från Good Solutions

 "Vi har de senaste åren förbättrat vår effektivitet (OEE) i fabriken med upp till 35%, med hjälp av RS Production från Good Solutions. Det innebär att vi blivit mer resurseffektiva, mer lönsamma och framförallt mer hållbara" säger Olof Pettersson, VD på Nolato Gota.

 

Good Solutions programvara RS Production gör det enkelt för operatörer, tekniker och ledning att få samsyn på nuläget genom snabb tillgång till visuella produktionsfakta och analyser. Det hjälper fler medarbetare i fabriken att fatta bättre beslut snabbare.

Genom att arbeta datadrivet har Nolato Gota förbättrat cykeltider och minskat produktionsförluster. Arbetet har gett fabriken högre effektivitet, större flexibilitet och minskad resursförbrukning per producerad enhet.

Läs mer

Kategori: Kundcase, Nyheter

Påverka framtiden! Hjälp oss göra det ännu enklare att koppla upp dina maskiner

Good Solutions mål är att göra det så enkelt som möjligt för fabriker att arbeta med datadriven produktion i världsklass och få fördelarna av Industri 4 och digitalisering.

Läs mer

Kategori: Nyheter

Prenumerera på OEE-bloggen

userinterfaces.png

Efter ett webbmöte på 20 minuter garanterar vi att du vet om våra lösningar är något för er. 

Boka webbmöte

Tidigare inlägg i bloggen