<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=220094881825886&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Good Solutions Blogg om datadriven produktion

Supporttekniker till Good Solutions

Good Solutions lösningar säkerställer att fabriker har rätt förutsättningar för att omsätta data från maskiner och operatörer till ett bättre resultat på sista raden. Vi ser till att våra kunder ligger i framkant av digitalisering och att de har tillgång till de lösningar som krävs för att ha kontroll på kostnader och effektivitet som ger flexibilitet för att snabbt kunna ställa om vid ökad eller minskad efterfrågan. Helt enkelt hjälper vi fabriker till bättre lönsamhet genom kostnadskontroll i realtid.

Gillar du kundservice, IT och vill ta nästa steg i din karriär?
Good Solutions söker nu en driven problemlösare som trivs i en roll med mycket nära relation till kunder och slutanvändare med ansvar att hjälpa dem få största möjliga nytta av våra lösningar. Här får du som gillar både människor och produktionsnära IT möjlighet att ta nästa steg karriären i en organisation i stark tillväxtfas. Sök jobbet som supporttekniker på Good Solutions i Göteborg redan idag!

Läs mer

Kategori: Ledigt jobb, Nyheter

Prenumerera på OEE-bloggen

userinterfaces.png

Efter ett webbmöte på 20 minuter garanterar vi att du vet om våra lösningar är något för er. 

Boka webbmöte

Tidigare inlägg i bloggen