<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=220094881825886&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Good Solutions Blogg om datadriven produktion

Nolato Gota ökar OEE 35% med RS Production från Good Solutions

 "Vi har de senaste åren förbättrat vår effektivitet (OEE) i fabriken med upp till 35%, med hjälp av RS Production från Good Solutions. Det innebär att vi blivit mer resurseffektiva, mer lönsamma och framförallt mer hållbara" säger Olof Pettersson, VD på Nolato Gota.

 

Good Solutions programvara RS Production gör det enkelt för operatörer, tekniker och ledning att få samsyn på nuläget genom snabb tillgång till visuella produktionsfakta och analyser. Det hjälper fler medarbetare i fabriken att fatta bättre beslut snabbare.

Genom att arbeta datadrivet har Nolato Gota förbättrat cykeltider och minskat produktionsförluster. Arbetet har gett fabriken högre effektivitet, större flexibilitet och minskad resursförbrukning per producerad enhet.

Läs mer

Kategori: Kundcase, Nyheter

Påverka framtiden! Hjälp oss göra det ännu enklare att koppla upp dina maskiner

Good Solutions mål är att göra det så enkelt som möjligt för fabriker att arbeta med datadriven produktion i världsklass och få fördelarna av Industri 4 och digitalisering.

Läs mer

Kategori: Nyheter

Med RS Production OEE kommer du igång på 5 minuter

Har du sett hur enkelt det är att komma igång med nya RS Production OEE? Det behövs inte stora investeringar eller massor av utbildning för att bli digital med nya RS Production OEE.

Att installera, konfigurera och börja hitta kostnadsbesparingar tar mindre än fem minuter. I den här korta videon visar en av våra experter hur du kommer igång från början [på engelska].

 

Läs mer

Kategori: Nyheter

Behöver du ny operatörspanel? Beställ enkelt på webben

Är det dags för ny operatörspanel eller behöver du koppla upp fler maskiner? Genom webshopen beställer du enkelt ny operatörspanel i IP65 eller vattenskyddad IP66. 

Du hittar hela utbudet av RS Blackbox för att enkelt koppla upp dina maskiner. Från RS Blackbox med 6 in- och 4 utgångar till den största med 24 in-, 16 utgångar och Ethernetkontakt.  

Läs mer

Kategori: Nyheter

Erbjudande för RS Academy i November

Nu är det hög tid att boka in RS Academy under November. Tänk på att du kan vara med hos oss på vårt kontor, eller på distans vid din dator.

Supererbjudande

När du bokar via vår webshop kan du ta del av vårt rabatterade erbjudande och få en tvådagars grund- och påbyggnadsutbildning i RS Production OEE för endast 10 900 kr. Du sparar 2 900 kr. Ta chansen och se till att du och dina medarbetare har rätt kompetens för att få största möjliga nytta av RS Production. 

”För de som väljer att delta på plats hos oss, så följer vi Folkhälsomyndightens rekommendationer. Det gör också att antalet fysiska platser är begränsade. Helt enkelt så hittar vi en lösning som passar dig – oavsett om vi ses fysiskt eller digitalt” säger Lina Alte, COO Good Solutions.

Läs mer

Kategori: Nyheter

Prenumerera på OEE-bloggen

userinterfaces.png

Efter ett webbmöte på 20 minuter garanterar vi att du vet om våra lösningar är något för er. 

Boka webbmöte

Tidigare inlägg i bloggen