<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=220094881825886&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Good Solutions Blogg om datadriven produktion

Tack alla kunder, partners och medarbetare för era ansträngningar och goda humör under detta utmanande år!

Först och främst är vi tacksamma för alla våra kunder och partners. Det är bara med er som vi kan fortsätta växa tillsammans och hjälpa fler fabriker bli mer hållbara och lönsamma.

Jag känner också djup tacksamhet för samhället vi lever i. Alla som offrar sig för att ta hand om de som tyvärr blivit sjuka, till de som hjälper alla dem som har sorg och att vi som samhälle kan hjälpas åt för att tillsammans klara oss igenom utmaningar som en global pandemi.

Läs mer

Kategori: Nyheter

Nu växlar vi över till engelska (men vi pratar fortfarande svenska)

Good Solutions växer på flera håll. Därför kommer vi att från januari 2021 gå över till att sköta all officiell kommunikation på engelska.

Det är superhärligt att se att vi får fler och fler vänner runt om i Europa och övriga världen. Många fabriker ser värdet i att arbeta med datadriven produktion i världsklass för att bli mer konkurrenskraftiga och hållbara.

Läs mer

Kategori: Nyheter

Fabrikskoll på distans med RS Production

Uppgradera ditt RS Production med programtilläggen Mobile, Screens och Automatiska rapporter. Vi ser till att du har allt på plats inom en vecka, och så bjuder på upp till en heldags konsultation. Erbjudandet gäller endast under December 2020 så passa på med din uppgradering!

Läs mer

Kategori: Nyheter

Future Factory webinardag ger dig all information du behöver för att lyckas digitalisera din fabrik

Alla fabriker möter olika utmaningar. Kapacitetsbrist, brist på rätt kompetens vid rätt tillfälle, krav på minskade kostnader, konkurrens från andra länder eller att du snabbt behöver anpassa produktionen och vara flexibel. Nuförtiden kanske inte ens alla som behövs kan vara på plats i fabriken.

I Sverige och Europa utnyttjas ofta bara 50–60 % av fabrikens potentiella kapacitet. Resten är förluster och därför också möjligheter till förbättring. Efter att ha hjälpt över 160 fabriker framgångsrikt frigöra sin dolda potential vill vi dela med oss av våra bästa framgångfaktorer.

Läs mer

Kategori: Nyheter, Webinar

Det är enkelt att byta till RS Production

"Det var mycket enkelt och smidigt att byta till RS Production från vårt tidigare OEE system. Framförallt värdesätter vi Good Solutions kundnära support och verksamhetsförståelse. Sammantaget har RS Production gett oss nya möjligheter vi inte hade tidigare" säger Elias Brag, Projektledare på Derome Timber

Läs mer

Kategori: Nyheter, RS Production

Prenumerera på OEE-bloggen

userinterfaces.png

Efter ett webbmöte på 20 minuter garanterar vi att du vet om våra lösningar är något för er. 

Boka webbmöte

Tidigare inlägg i bloggen