<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=220094881825886&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Good Solutions Blogg om datadriven produktion

Hur din fabrik tjänar mer pengar med hjälp av Good Solutions lösningar

Ökad produktionskapacitet, minskad produktionskostnad och ökad kostnadsflexibilitet när volymer snabbt förändras. Dessa strategiska utmaningar möter fabriker världen över.

Läs mer

Kategori: Kundcase, Kunskap, Nyheter, OEE, RS Inspector

Gå Good Solutions utbildningar och öka produktiviteten

Under hösten anordnar vi på Good Solutions ett antal nya utbildningstillfällen i Göteborg. Behöver du eller någon kollega mer kunskaper i OEE eller RS Production för att hjälpa era medarbetare i fabriken att ta bättre och mer faktagrundade beslut .

Läs mer

Kategori: OEE, Kundnyheter

De satsar på störningsuppföljning och lägger tid på rätt saker

KB Components i Örkelljunga har implementerat RS Production på ett flertal maskiner i anläggningen och är i arbetet att utöka till fler maskiner med målsättningen att ha samtliga enheter kopplade till systemet.

Läs mer

Kategori: Kundcase, OEE

Här går stopptidsuppföljning lätt som en plätt

Lantmännen Cerealias pannkaksfabrik i Laholm har alltid jobbat med goda produkter. Och när man började använda RS Productions stopptidsuppföljning gick även haverianalyserna lätt som en plätt.

Läs mer

Kategori: Kundcase, OEE

Vad är OEE och hur räknar man?

När man pratar om OEE (Overall Equipment Efficiency) i en grupp med produktionsmänniskor är det väldigt få gånger som man träffar någon som inte har ett förhållande till OEE. De allra flesta vet ungefär vad det är och många jobbar med OEE på något sätt.

Läs mer

Kategori: Kunskap, OEE

Prenumerera på OEE-bloggen

userinterfaces.png

Efter ett webbmöte på 20 minuter garanterar vi att du vet om våra lösningar är något för er. 

Boka webbmöte

Tidigare inlägg i bloggen