<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=220094881825886&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Good Solutions Blogg om datadriven produktion

Nolato Gota ökar OEE 35% med RS Production från Good Solutions

 "Vi har de senaste åren förbättrat vår effektivitet (OEE) i fabriken med upp till 35%, med hjälp av RS Production från Good Solutions. Det innebär att vi blivit mer resurseffektiva, mer lönsamma och framförallt mer hållbara" säger Olof Pettersson, VD på Nolato Gota.

 

Good Solutions programvara RS Production gör det enkelt för operatörer, tekniker och ledning att få samsyn på nuläget genom snabb tillgång till visuella produktionsfakta och analyser. Det hjälper fler medarbetare i fabriken att fatta bättre beslut snabbare.

Genom att arbeta datadrivet har Nolato Gota förbättrat cykeltider och minskat produktionsförluster. Arbetet har gett fabriken högre effektivitet, större flexibilitet och minskad resursförbrukning per producerad enhet.

Läs mer

Kategori: Kundcase, Nyheter

Nolato Gota effektiviserar hela fabriken med RS Production från Good Solutions

Nolato Gota stärker sin konkurrenskraft genom att digitalisera och effektivisera hela fabriken med RS Production från Good Solutions. Nolato Gota tillverkar plastdetaljer främst till fordonsindustrin och har de senaste åren visat stark tillväxt. Utmaningarna under 2020 har tydligt visat styrkan i hög effektivitet och att snabbt kunna ställa om och vara flexibel.

Läs mer

Kategori: Kundcase, Nyheter, Pressrelease

Kopparbergs Bryggeri möter ökad global efterfrågan genom att minska kvalitetsavvikelser med 68%

”Vårt samarbete med Good Solutions är en av de mest lönsamma investeringar vi gjort i produktionen. Genom att vi kunnat minimera avvikelser och maximera vår kvalitet kan vi möta de extrema krav global export ställer” säger Fredrik Karlsson, Produktionschef på Kopparbergs Bryggeri

Läs mer

Kategori: Kundcase, Nyheter, RS Production

Hur din fabrik tjänar mer pengar med hjälp av Good Solutions lösningar

Ökad produktionskapacitet, minskad produktionskostnad och ökad kostnadsflexibilitet när volymer snabbt förändras. Dessa strategiska utmaningar möter fabriker världen över.

Läs mer

Kategori: Kundcase, Kunskap, Nyheter, OEE, RS Inspector

Good Solutions hjälper Sandvik SRP öka nettoproduktionen med upp till 15%

”Vi ökade nettoproduktionen med upp till 15% i vissa produktionsavsnitt utan extra maskintid eller personalkostnad.”

Thomas Bauer, Quality & Production Technology Manager på Sandvik SRP

Sandviks enhet i Svedala är en världsledande leverantör och globalt utvecklingscenter för stenkrossar som används inom gruvindustri, stenbrotts- och entreprenadverksamhet. Sandvik SRP i Svedala har tillverkat utrustning till gruvindustrin sedan 50-talet. Att bli en världsledande leverantör har alltid byggt på kvalitet, men även på att ha god lönsamhet för att kunna ligga i framkant av utvecklingen.

 

Läs mer

Kategori: Kundcase, Nyheter

Prenumerera på OEE-bloggen

userinterfaces.png

Efter ett webbmöte på 20 minuter garanterar vi att du vet om våra lösningar är något för er. 

Boka webbmöte

Tidigare inlägg i bloggen