<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=220094881825886&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

BLOGG OM DATADRIVEN PRODUKTION

Förbättrad säkerhet, tillförlitlighet och effektivitet i produktionen

"Genom att minska barriärer och silos mellan avdelningar kan vi arbeta mer proaktivt tillsammans. Detta är en nyckelkomponent för att nå våra mål inom förbättrad säkerhet, tillförlitlighet och effektivitet"

Stefan Skarström, Produktionschef Paper, Ahlström-Munksjö Billingsfors

Läs mer

Kategori: Nyheter

"Vi blev imponerade av samarbetet med Good Solutions" Thomas Bauer, Sandvik SRP

"Vi blev imponerade av samarbetet med Good Solutions. Med RS Production har vi markant kunnat öka vår produktionskapacitet på bara 4 månader"

Thomas Bauer, Quality & Production Technology Manager at SANDVIK SRP AB

Läs mer

Kategori: Nyheter

Boka din plats på eventet för datadriven produktion i världsklass

Välkommen till årets första Prod Summit i Göteborg. Nu öppnar vi bokningen så att du och dina kollegor kan säkra ert deltagande den 7 mars. Prod Summit Göteborg kommer att hållas på Clarion Hotel Post vid Drottningtorget och Göteborgs centralstation. Det gör det enkelt att komma till och från eventet med både bil, buss och tåg.  

Läs mer

Kategori: Nyheter

Tack för ett fantastiskt 2018!

2018 har varit det mest händelserika året någonsin för Good Solutions. Vi har växt bolaget med nio nya medarbetare, ökat omsättningen till rekordnivåer och behövt byta till ett större kontor. Vi har utvecklat våra produkter och tjänster och genomfört vårt första bolagsförvärv. Vi ser tillbaka på ett år fyllt av utmaningar vi mött, lösningar vi har levererat och lyckade events och mässor.

Läs mer

Kategori: Nyheter

Få tillgång till en bättre och stabilare produkt genom att hålla RS Production uppdaterat

Under året har Good Solutions investerar mycket i att förbättra RS Production med fokus på förenkling och stabilitet. Det kan vara lätt att glömma bort att uppdatera, men vi lovar att det är väl värt det. 

Mattias Ahlenius, medgrundare och CTO och Lina Alte, COO på Good Solutions berättar varför det är viktigt och hur det lönar sig att alltid ha den senaste versionen av RS Production installerad.

Läs mer

Kategori: Nyheter

Prenumerera på OEE-bloggen

userinterfaces.png

Efter ett webbmöte på 20 minuter garanterar vi att du vet om våra lösningar är något för er. 

Boka direkt i vår kalender

Tidigare inlägg i bloggen