<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=220094881825886&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Good Solutions Blogg om datadriven produktion

Säkra din plats på Prod Summit 2019 Malmö

Välkommen till årets andra Prod Summit i Malmö. Nu öppnar vi bokningen så att du och dina kollegor kan säkra ert deltagande den 9 maj. Prod Summit Malmö kommer att hållas på Quality Hotel View vid Hyllie i Malmö. Det gör det enkelt att komma till och från eventet med både bil, buss och tåg.  

Läs mer

Kategori: Nyheter

Lär känna Lena Dyfverman, Good Solutions senaste Business Manager

”Lena började på Good Solutions huvudkontor i Göteborg den 20 februari. Med djup kunskap om försäljning och att hjälpa kunder förbättra sin vardag kommer Lenas erfarenhet bidra mycket till vår tillväxtresa” säger Mikael Persson, Good Solutions VD

Läs mer

Kategori: Nyheter

Supporttekniker till Good Solutions

Good Solutions lösningar säkerställer att fabriker har rätt förutsättningar för att omsätta data från maskiner och operatörer till ett bättre resultat på sista raden. Vi ser till att våra kunder ligger i framkant av digitalisering och att de har tillgång till de lösningar som krävs för att ha kontroll på kostnader och effektivitet som ger flexibilitet för att snabbt kunna ställa om vid ökad eller minskad efterfrågan. Helt enkelt hjälper vi fabriker till bättre lönsamhet genom kostnadskontroll i realtid.

Gillar du kundservice, IT och vill ta nästa steg i din karriär?
Good Solutions söker nu en driven problemlösare som trivs i en roll med mycket nära relation till kunder och slutanvändare med ansvar att hjälpa dem få största möjliga nytta av våra lösningar. Här får du som gillar både människor och produktionsnära IT möjlighet att ta nästa steg karriären i en organisation i stark tillväxtfas. Sök jobbet som supporttekniker på Good Solutions i Göteborg redan idag!

Läs mer

Kategori: Ledigt jobb, Nyheter

Lean med Good Solutions

Att arbeta med Lean inom tillverkning sätter krav på att beslut och aktiviteter baseras på fakta genom att korrekt och uppdaterad data finns tillgänglig vid rätt tillfälle.

Läs mer

Kategori: Nyheter

Prod Summit 2019 Göteborg fullbokat. Malmö nästa!

"Det är fantastiskt kul att vårt event Prod Summit är så uppskattat av våra kunder att årets första i Göteborg är redan är helt fullbokat" säger Mikael Persson

Prod Summit är ett fullspäckat event med ett program fokuserat på hur tillverkande industrier kan dra störst nytta av funktionerna som finns tillgängliga i RS Production OEE och i4 PRO.

Läs mer

Kategori: Nyheter

Prenumerera på OEE-bloggen

userinterfaces.png

Efter ett webbmöte på 20 minuter garanterar vi att du vet om våra lösningar är något för er. 

Boka direkt i vår kalender

Tidigare inlägg i bloggen