<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=220094881825886&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Good Solutions Blogg om datadriven produktion

Hög tid att boka din plats på Prod Summit Västerås den 26 september

Har du inte bokat plats än på årets tredje och sista Prod Summit är det hög tid nu. Vi kör Prod Summit Västerås på Elite Stadshotellet den 26 september.

Läs mer

Kategori: Nyheter

Boka Prod Summit Västerås redan nu

Välkommen till årets tredje och sista Prod Summit. Den här gången i Västerås. Nu öppnar vi bokningen så att du och dina kollegor kan säkra ert deltagande den 26 september. Prod Summit Västerås kommer att hållas på Elite Stadshotellet. Det gör det enkelt att komma till och från eventet med både bil, buss och tåg.

Läs mer

Kategori: Nyheter

Glad midsommar från Good Solutions

Snart har redan första halvåret på 2019 passerat förbi och vi vill passa på att tacka alla våra kunder och partners för en fantastik vinter och vår tillsammans!

Om du prenumererar på Dagens Industri kanske du såg artikeln om Good Solutions i bilagan Position Sverige under förra veckan.  På sidan tre delade Mikael Person med sig lärdomar kring hur fabrikskapacitet kan frigöras genom rätt fokus och prioriteringar i digitaliseringsarbetet. Har du inte läst artikeln än kan du kan läsa den i sin helhet på Position Sveriges hemsida.

Läs mer

Kategori: Nyheter

Läs mer om hur fabrikskapacitet frigörs genom rätt digitalisering i tidningen Position Sverige

Den nya tidningen Position Sverige pratar med Good Solutions VD Mikael Persson om hur digitalisering i fabriken kan skapa verkligt värde. Att digitalisera för sakens skull ger i sig inga större effektivitetsvinster. Att knyta digitaliseringen till affärskritiska utmaningar i organisationen gör det däremot.

– I grunden handlar det om att man måste vara pragmatisk till Industri 4.0 och digitalisering.

Läs mer

Kategori: Nyheter, RS Production

Webinar 18 juni 13:00. Så använder du rapporter och Andon i RS Production på bästa sätt

Den 18 juni kl 13:00 kommer Olof Brinck, en av våra experter på datadriven produktion, under 20 minuter gå igenom hur du använder rapporter och Andon i RS Production på bästa sätt. 
 
Syftet med RS Production är att göra det möjligt för fler i fabriken att fatta rätt beslut snabbare. RS Production har därför många möjligheter att göra produktionsdata både förståelig och tillgänglig. Genom tydlig visualisering och automatiskt kunna säkerställa till att rätt person får tillgång till rätt rapport är Andon och Rapporter två viktiga funktioner i RS Production. I detta webinar går vi igenom våra bästa tips och trix för bra rapportering i RS Production.
Läs mer

Kategori: Nyheter, Webinar

Prenumerera på OEE-bloggen

userinterfaces.png

Efter ett webbmöte på 20 minuter garanterar vi att du vet om våra lösningar är något för er. 

Boka webbmöte

Tidigare inlägg i bloggen