<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=220094881825886&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Good Solutions Blogg om datadriven produktion

Kom och lyssna på Thomas Bauer från Sandvik och Mikael Persson på stora scen på Underhållsmässan

Boka in torsdag 12 mars kl 13:00. Mikael Persson och Thomas Bauer delar med sig av sina bästa lärdomar för att lyckas med datadriven produktion och underhåll. ”Det blir enkelt att diskutera lösningar när det finns en gemensam grund och visualisering av information som alla kan förstå. När behoven ändras är det enkelt för oss själva justera vilka data som presenteras och hur den visualiseras.” säger Thomas Bauer, Quality & Production Technology Manager på Sandvik SRP


Sandvik har jobbat hårt med att göra det flexibelt, enkelt och effektivt för alla produktionsavsnitt att snabbare kunna fatta bättre beslut genom att ge tillgång till fakta från produktionen som är visuell, relevant och enkel att förstå.
Thomas Bauer från Sandvik SRP och Mikael Persson från Good Solutions delar med sig av erfarenheter för att lyckas med datadriven produktion och få mätbara resultat på kort tid.

Passa även på att komma förbi oss i monter A01:22. Vi finns på plats och visar hur du kan uppgradera ditt operatörsunderhåll och fatta bättre beslut snabbare med hjälp av RS Production och RS Inspector. 

Här kan du skapa din kostnadsfria entrebiljett. 

Topics: Nyheter

Prenumerera på OEE-bloggen

userinterfaces.png

Efter ett webbmöte på 20 minuter garanterar vi att du vet om våra lösningar är något för er. 

Boka webbmöte

Tidigare inlägg i bloggen