<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=220094881825886&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Good Solutions Blogg om datadriven produktion

Missa inte Good Solutions utbildningsdagar i Göteborg – Boka din plats idag

Bild_utb.jpg

Nästa vecka anordnar vi på Good Solutions ett antal nya utbildningstillfällen i Göteborg. Från måndag till och med torsdag har du och din organisation möjlighet att bredda er kunskap inom datadriven produktion.

Lär dig om effektiv uppföljning inom produktionen med hjälp av OEE-mätningar, få inblick och djupare förståelse om funktioner och möjligheter i RS Production, samt en grundläggande kurs i SMED – metoden för att eliminera förluster under omställning. Målet med dagarna är att ge alla deltagare rätt förutsättningar för att lyckas i den egna organisationen. Läs mer om vilka kurser vi anordnar och hitta den som passar dig och din verksamhet bäst här.

  • Samtliga utbildningstillfällen kommer att ske i Good Solutions utbildningslokal, på Stora Badhusgatan 18–20 i Göteborg. 
  • Alla kurser pågår mellan kl. 9–16
  • Kurserna kostar 6900 kr per kursdeltagare och utbildningsdag. I den avgiften ingår lunch och kursmaterial
  • Om du har ett supportavtal hos Good Solutions idag får du 20 % rabatt på kursavgiften
  • Du kan anmäla dig till ett av tillfällena redan nu genom att höra av dig till info@goodsolutions.se eller ring 031-788 19 20.

Topics: Nyheter

Prenumerera på OEE-bloggen

userinterfaces.png

Efter ett webbmöte på 20 minuter garanterar vi att du vet om våra lösningar är något för er. 

Boka webbmöte

Tidigare inlägg i bloggen