<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=220094881825886&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Good Solutions Blogg om datadriven produktion

Webinar 18 juni 13:00. Så använder du rapporter och Andon i RS Production på bästa sätt

Den 18 juni kl 13:00 kommer Olof Brinck, en av våra experter på datadriven produktion, under 20 minuter gå igenom hur du använder rapporter och Andon i RS Production på bästa sätt. 
 
Syftet med RS Production är att göra det möjligt för fler i fabriken att fatta rätt beslut snabbare. RS Production har därför många möjligheter att göra produktionsdata både förståelig och tillgänglig. Genom tydlig visualisering och automatiskt kunna säkerställa till att rätt person får tillgång till rätt rapport är Andon och Rapporter två viktiga funktioner i RS Production. I detta webinar går vi igenom våra bästa tips och trix för bra rapportering i RS Production.
 
Rapporter i RS Production
RS Production gör det enkelt att skapa rapporter, rapportbanker och få automatiska utskrifter och mail. Men vet du hur man tar bort och flyttar rapporter? Vad ser man egentligen när man sparar en rapport med tidssintervallet "igår", och sedan tittar på den en vecka senare? 
 
Andon i RS Production
Andon är ett begrepp inom LEAN betyder "Lykta" eller "Lampa" på japanska. Syftet är att sätta ljus på områden där man behöver fokusera resurser. Hur kan din fabrik använda denna funktion i RS Production på bästa sätt? Vi går igenom hur denna tilläggstjänst fungerar och hur ni kan säkra upp att rätt person får rätt information i rätt tid genom Andonmedelanden. 
Läs mer

Kategori: Nyheter, Webinar

RS BlackBox kopplar säkert och effektivt upp dina maskiner

Med Good Solutions IIOT (Industrial Internet Of Things) lösning kan dina maskiner kopplas upp på ett säkert sätt för att omvandla maskindata till beslutsunderlag som hjälper er fabrik att fatta bättre beslut snabbare.

Läs mer

Kategori: Nyheter, RS Production

30 september 2019 upphör support för RS Production Silverlight versioner

Från och med den 30 september kommer Good Solutions inte längre erbjuda support för äldre versioner av RS Production som är beroende av Microsoft Silverlight.

Genom att uppdatera till den senaste versionen av RS Production säkerställs tillgång till den senaste funktionaliteten men framförallt förbättrad prestanda och stabilitet.   

Läs mer

Kategori: Nyheter, RS Production

Möt oss på FMTX 2019 28 maj på Malmömässan

FMTX är en internationell plattform för kunskapsutbyte som samlar fler än 500 ledande befattningshavare från tillverkningsorganisationer över hela Europa. Digitaliseringen revolutionerar redan tillverkningsindustrin och utvecklingen fortsätter att accelerera. Fler än 150 fabriker jobbar idag i framkant av industri 4 tillsammans med Good Solutions. 

Läs mer

Kategori: Kunskap, Nyheter

Good Solutions Webinar 27 maj 13:00

Nu är det dags för Webinar igen! Patrick Kullberg, en av våra experter på datadriven produktion, kommer under 20 minuter gå igenom funktionerna Forms i RS Production och RS Inspector. Vi ger svar på vad de olika lösningarna gör och hur de kompletterar varandra. Som vanligt har vi har tid för frågor och svar. 
Läs mer

Kategori: Nyheter, Webinar

Prenumerera på OEE-bloggen

userinterfaces.png

Efter ett webbmöte på 20 minuter garanterar vi att du vet om våra lösningar är något för er. 

Boka webbmöte

Tidigare inlägg i bloggen