<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=220094881825886&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

BLOGG OM DATADRIVEN PRODUKTION

Boka din plats på eventet för datadriven produktion i världsklass

Välkommen till årets första Prod Summit i Göteborg. Nu öppnar vi bokningen så att du och dina kollegor kan säkra ert deltagande den 7 mars. Prod Summit Göteborg kommer att hållas på Clarion Hotel Post vid Drottningtorget och Göteborgs centralstation. Det gör det enkelt att komma till och från eventet med både bil, buss och tåg.  

Läs mer

Kategori: Nyheter

Tack för ett fantastiskt 2018!

2018 har varit det mest händelserika året någonsin för Good Solutions. Vi har växt bolaget med nio nya medarbetare, ökat omsättningen till rekordnivåer och behövt byta till ett större kontor. Vi har utvecklat våra produkter och tjänster och genomfört vårt första bolagsförvärv. Vi ser tillbaka på ett år fyllt av utmaningar vi mött, lösningar vi har levererat och lyckade events och mässor.

Läs mer

Kategori: Nyheter

Få tillgång till en bättre och stabilare produkt genom att hålla RS Production uppdaterat

Under året har Good Solutions investerar mycket i att förbättra RS Production med fokus på förenkling och stabilitet. Det kan vara lätt att glömma bort att uppdatera, men vi lovar att det är väl värt det. 

Mattias Ahlenius, medgrundare och CTO och Lina Alte, COO på Good Solutions berättar varför det är viktigt och hur det lönar sig att alltid ha den senaste versionen av RS Production installerad.

Läs mer

Kategori: Nyheter

Boka in 7 mars redan nu. ProdSummit 2019 står för dörren

”Nu tar vi ProdSummit närmare kunderna och kunderna närmare den fulla potentialen i hela Good Solutions erbjudande” säger Mikael Persson, VD för Good Solutions

ProdSummit är ett mycket uppskattat event under året. Här är arenan där du får möjlighet att träffa både specialister inom datadriven produktion och får tillfälle att ta pulsen på de senaste trenderna inom digitalisering och industri 4.0.

Läs mer

Kategori: Nyheter

Good Solutions växer, och även vår bolagskultur

När vi på Good Solutions ligger i utvecklingens framkant, gör våra kunder detsamma. Därför jobbar vi hela tiden aktivt med bli bättre.

När ett bolag startas är det ofta lätt att jobba ihop. Teamet är inte så stort, det finns en gemensam målsättning med varför bolaget startades och allt är möjligt. När bolaget växer märks det att tidigare processer och metoder måste växa tillsammans med bolaget. Utmaningen ligger i att behålla bolagets kultur och kärnvärden, men samtidigt skapa skalbara processer och gemensamma mål.

Läs mer

Kategori: Nyheter

Prenumerera på OEE-bloggen

userinterfaces.png

Efter ett webbmöte på 20 minuter garanterar vi att du vet om våra lösningar är något för er. 

Boka direkt i vår kalender

Tidigare inlägg i bloggen