<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=220094881825886&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Good Solutions Blogg om datadriven produktion

Påverka framtiden! Hjälp oss göra det ännu enklare att koppla upp dina maskiner

Good Solutions mål är att göra det så enkelt som möjligt för fabriker att arbeta med datadriven produktion i världsklass och få fördelarna av Industri 4 och digitalisering.RSBB2 (1)

Därför jobbar vi på att ta fram nästa generations maskinuppkoppling som gör det enklare, snabbare och billigare att fånga den data som krävs för att mäta och förbättra din fabriks effektivitet (OEE).

DavidL”Fäst bara vår nya maskinuppkoppling på maskinen och koppla in strömmen. Rätt maskindata kopplas automatisk upp till vår molntjänst och du kan börja använda RS Production direkt. Det är enklare, snabbare och billigare än någon annan lösning på marknaden” säger David Lyckelid som leder utvecklingsarbetet med den nya sensorn.

Genom att svara på frågorna i vår enkät hjälper du oss veta mer om hur din fabriks verklighet ser ut och två fabriker kommer att få möjlighet att prova den nya tekniken kostnadsfritt.

Missa inte chansen att påverka framtiden. Hjälp oss göra det enklare, snabbare och billigare för alla fabriker att jobba datadrivet.

Good Solutions nya Industri 4 sensor

 

Topics: Nyheter

Prenumerera på OEE-bloggen

userinterfaces.png

Efter ett webbmöte på 20 minuter garanterar vi att du vet om våra lösningar är något för er. 

Boka webbmöte

Tidigare inlägg i bloggen